Home

Als Student bij CROP krijg je de kans om jouw carrière op te bouwen. Je gaat werken en leren in een omgeving waar jouw ontwikkeling centraal staat en je de ruimte krijgt om te ontdekken wat jij leuk vindt. En dat met de leukste collega’s!

Nu solliciteren
Wat bieden wij?
 
Een buddy die je wegwijs maakt binnen CROP en waar je met al je vragen terecht kunt.
 
Een gezellige werkomgeving met veel leuke activiteiten zoals sportavonden, borrels en kantooruitjes.
 
Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen met vakgerichte scholing, opleidingen en trainingen door ervaren professionals.
sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast over CROP of over een specifieke vacature? Neem contact op met één van onze recruiters of solliciteer direct via de website.

Sollicitatie

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis. We leggen met veel plezier uit wie we zijn, hoe we werken en wat we voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen vinden we belangrijk.

Eerste gesprek

Met behulp van een assessment onderzoeken we waar jouw capaciteiten en ambities liggen. De uitkomst wordt – bij indiensttreding – tijdens het eerste jaar bij CROP ingezet als leidraad voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Online assessment

In een tweede gesprek gaan we dieper in op de rol, functie, verantwoordelijkheden en het team. Vaak schuift er nog een andere collega uit het team aan, voor een nadere kennismaking.

Tweede gesprek

Gefeliciteerd! Iedereen is enthousiast, op basis van de gesprekken en jouw wensen doen we je een passend arbeidsvoorstel.

Arbeidsvoorstel

In eerste instantie ontvang je een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in onbepaalde tijd.

Contract