Terug

Milou begon in 2022 met haar Bachelorstudie Accountancy aan Nyenrode, en werkt sindsdien ook als Junior Staff Assurance bij CROP.

Kan je jezelf even kort voorstellen?

“Ik ben Milou, ik woon in Vleuten en ik ben 20 jaar. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden naar de stad of het terras.”

Hoe zouden je collega’s je omschrijven?

“Ik denk wel gezellig. Ik ben een beetje gesloten; het duurt even voordat ik mijzelf open voor anderen. Maar voor mensen waarmee ik close ben, ben ik best uitbundig. Collega’s kunnen bij mij terecht voor een luisterend oor.”

Hoe ben je bij CROP terecht gekomen?

“Ik kwam CROP tegen op de bedrijvenmarkt van Nyenrode. Daarna heb ik nog een dag meegelopen, voordat ik ging solliciteren. Ik begon in mijn eerste maanden op het oude kantoor Nieuwegein, maar ondertussen zitten we alweer een tijd in Utrecht. Dat is echt leuk. We zitten met mijn collega’s van assurance vaak op de grote open werkplek. We hebben er muziek aan staan, en je weet elkaar zo te vinden.”

“Gezelligheid is voor mij wel het belangrijkste aan een werkplek.”

Hoe vond je het in het begin?

“Je krijgt in het begin al meteen veel vrijheid en zelfstandigheid. Ik dacht echt; kan ik dit nu al doen?! Straks doe ik het verkeerd. Denk bijvoorbeeld aan een post liquide middelen. Op zich een makkelijke post, maar in het begin was dat best spannend.”

“Gelukkig is er een vangnet, want alles wordt gereviewd door een senior. En als je iets fout doet, is dat een leerpuntje en niet een probleem. Zo heb ik al veel geleerd in een korte periode. Daar ben ik best trots op!”

Hoe zou je een typische CROP’er omschrijven in drie woorden?

“Gemotiveerd, gezellig en een goede samenwerker!”

Wat maakt CROP voor jou?

“Je kan ontzettend goed bij anderen terecht. Bijvoorbeeld door het buddy-systeem. In het begin word je gekoppeld aan een buddy, die je uitlegt hoe de systemen werken. Doordat er iemand is die die rol heeft, voel je je ook vrij vragen te stellen, zonder dat je het gevoel hebt dat je iemand lastigvalt.”

“Ook als je buddy er even niet is, is er altijd iemand die je wil helpen. Ik kan ook gewoon bij een director binnenstappen als ik ergens mee zit.”

Wat voor advies zou je toekomstige CROP’ers geven?

“Stel veel vragen als je iets niet snapt. Wees niet verlegen. Het is juist goed om iets uitgelegd te krijgen. En wees jezelf, en andere clichés, haha!” 😊

Milou maakt CROP! Kom jij het ook maken? Bekijk hier onze vacatures.