Home

Werken bij CROP betekent meer dan cijfers, want achter elk cijfer zit een verhaal. Onze CROP’ers hebben aandacht voor de ondernemers én voor elkaar.

De mensen maken CROP

Maar wat maakt iemand nou een CROP’er? Wij geloven dat daar niet één recept voor is. Juist door een cultuur neer te zetten waarbij jij als CROP’er centraal staat, komen we tot de beste resultaten. Maar dat hoeven wij jou niet te vertellen, dat doen CROP’ers gewoon zelf.

Benieuwd naar hun verhalen? Bekijk hieronder verschillende video’s waarin CROP’ers uitleggen waarom zij bij CROP werken. Of lees één van hun blogs.

Tour de CROP

Ben jij benieuwd naar hoe het écht is om bij ons te werken? Wie jouw toekomstige collega’s zijn en wat ze dagelijks doen? Wij organiseren speciaal voor jou een ‘Tour de CROP’. Ontdek zelf hoe het is op jouw toekomstige werkplek.

Meld jij je ook aan? Leuk! Neem contact op via recruitment@crop.nl of bel 033-4635727.

Content

Bij CROP werken we met zo’n 300 collega’s verdeeld over vijf locaties. Afhankelijk van je functie en wensen ben je misschien meer of minder op alle locaties werkzaam, maar over het algemeen is één locatie je ’thuisbasis’. Klik op één van de foto’s hieronder om meer te weten te komen over deze locatie.

sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast over CROP of over een specifieke vacature? Neem contact op met één van onze recruiters of solliciteer direct via de website.

Sollicitatie

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis. We leggen met veel plezier uit wie we zijn, hoe we werken en wat we voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen vinden we belangrijk.

Eerste gesprek

Met behulp van een assessment onderzoeken we waar jouw capaciteiten en ambities liggen. De uitkomst wordt – bij indiensttreding – tijdens het eerste jaar bij CROP ingezet als leidraad voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Online assessment

In een tweede gesprek gaan we dieper in op de rol, functie, verantwoordelijkheden en het team. Vaak schuift er nog een andere collega uit het team aan, voor een nadere kennismaking.

Tweede gesprek

Gefeliciteerd! Iedereen is enthousiast, op basis van de gesprekken en jouw wensen doen we je een passend arbeidsvoorstel.

Arbeidsvoorstel

In eerste instantie ontvang je een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in onbepaalde tijd.

Contract