Terug

Startende CROP’ers die veel op de weg zitten, krijgen een leaseauto. In je eerste jaar is dat de Toyota Aygo X (a.k.a. CROP CROSS). Deze is gewrapt in energieke, warme kleuren. De mensen maken CROP 😎. Hier lees je hoe dat zit.

Waarom een leaseauto?

Beginnen met werken is… tja… hard werken. Het kan zijn dat je in je functie veel zakelijke kilometers gaat rijden. Naar klanten, of naar andere CROP-vestigingen bijvoorbeeld. Als je nog studeert, moet je waarschijnlijk ook naar school rijden. En niet iedereen heeft een auto ter beschikking.

Daarom bieden wij medewerkers de mogelijkheid voor het leasen van een auto. In hun eerste jaar komen starters dan in aanmerking voor de CROP CROSS. Na een jaar rijden heb je de mogelijkheid je eigen leaseauto te kiezen. Door heel Nederland rijden momenteel meer dan twintig van deze CROP-auto’s.

 

Bij welke functies krijg je een leaseauto?

Je functie maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het gaat vooral om de volgende twee dingen.

  • Je moet 24 uur of meer per week werken;
  • Je rijdt 5.000 kilometers of meer naar klanten, voor je studie of over de verschillende CROP-vestigingen.

De kilometers die je vanaf werk naar je hoofdvestiging zou maken (het zogenaamde woon-werkverkeer), tellen dus niet mee voor punt 2.

Een veelzijdige citycar

De Toyota Aygo X is een benzineauto in de A-klasse. Deze 5-deurse citycar heeft een luxe mediaspeler met Android Auto/Apple Carplay, een achterbank, een achteruitrijcamera en automatische cruise control. Hij trekt lekker vlot op en voelt ‘high tech’ aan.

 

Geen recht op een leaseauto?

Relax! Ook als je niet in aanmerking voor de leaseauto komt, hoef je je geen zorgen te maken. Door een goede mobiliteitsregeling én vergoeding van OV-kosten kom je zonder zorgen op je werk. Er is ook een fietsregeling, waarmee je bijvoorbeeld een e-bike kunt leasen.

Start jij je carrière ook bij CROP? Misschien rijd jij binnenkort dan ook wel in zo’n CROP CROSS. Bekijk hier hoe het bij CROP is als student of young professional, of bekijk alle vacatures.