Terug

In januari 2024 gingen Coby en Hanne samen met nog 18 andere CROP’ers op skitrip naar Pettneu in Oostenrijk. Je leest hier hoe zij het hebben gehad en wat ze allemaal hebben gedaan!

Hoe zijn jullie naar Oostenrijk toegegaan en hoe was het verblijf?

De groep CROP’ers is samen – met de leaseauto’s – naar Oostenrijk toe gereden. Hanne: “In de auto begon de gezelligheid al! Het huis waar we met alle CROP’ers verbleven was heel groot en voorzien van een pooltafel, bar en zelfs een mini-bioscoop!”

Wat hebben jullie allemaal gedaan?

De collega’s gingen uit eten, films kijken in de bioscoop, spelletjes spelen, poolen, in de sauna en natuurlijk skiën! Ook hebben ze elke ochtend met de hele groep ontbeten.

Coby: ”De CROP’ers die niet gingen skiën, hebben een wandelclubje gestart! We hebben verschillende wandelroutes gelopen en hele mooie plekken ontdekt! We hadden drie dagen zon en een strak blauwe lucht, daar hebben we heel veel geluk mee gehad!”

Heb je een lievelingsmoment van de trip?

Coby: ”Tijdens het wandelen stond ik boven aan de berg bij Lech. Daar was ik even alleen op de punt van de berg met een prachtig uitzicht, alleen witte bergen met een helderblauwe lucht. Dat was een mooi moment. Ik houd er ook erg van om met een grote groep lekker te eten, dus daar heb ik erg van genoten.”

Hanne: ”Het in de vroege ochtend op een berg staan met uitzicht over andere bergen en diepe dalen, een geprepareerde piste voor je en de zon die schijnt aan een strakblauwe hemel.”

Denk je dat je een betere band opgebouwd hebt met je collega’s?

Hanne: ”Ik heb met name de collega’s van kantoor Utrecht beter leren kennen en dat vond ik meer dan fijn!”

Coby: ”Ja! Ik kende een aantal collega’s niet en anderen niet goed. Doordat we met 2 kantoren samen waren hebben we elkaar goed leren kennen. Erg leuk als je elkaar dan op kantoor tegenkomt.”

Hoe ging het skiën?

Coby: ”Ik heb een combi gedaan van skiën en wandelen met het gezellige wandelgroepje.”

Hanne: ”De condities waren fenomenaal, ik heb genoten van de mooie tochten die we hebben gemaakt.”

Hoe kijken jullie terug op het tripje?

”Met een goed gevoel omdat het een gevarieerde groep was die leuk met elkaar om ging. Het was heel gezellig!”