Terug

Youssef Sadek (21) is onlangs gestart met de deeltijd opleiding accountancy op Nyenrode. Een paar maanden eerder begon hij alvast met werken op onze controlepraktijk in Hoofddorp.

Kun je wat meer over jezelf vertellen?

“Ik denk dat anderen mij zouden omschrijven als zorgzaam en sportief. Ik doe vooral fitness, maar hou ook van voetbal en andere soorten sport. Ik ben graag actief bezig en kan niet te lang stilzitten. Dat is ook de reden dat ik mijn vorige opleiding, waarbij ik fulltime moest studeren, niet volledig heb afgerond. Ik ben tijdens die studie een eigen koeriersbedrijf gestart en ging vooral werken. Dat bedrijf heb ik inmiddels verkocht, omdat ik daar voor mezelf geen toekomst in zag.”

Hoe ben je bij CROP terecht gekomen?

“Tijdens mijn vorige studie heb ik wel ontdekt dat constant leren niet bij me past. Ik wil liever afwisseling, daarom start ik vanaf september met de deeltijd studie accountancy via Nyenrode. Daar ben ik CROP ook tegengekomen. Ik ben door verschillende bedrijven uitgenodigd om op gesprek te komen, maar nergens stelden ze hun deuren zo open als bij CROP.”

Wanneer wist je dat je bij CROP wilde werken?

“Toen ik nog twijfelde, werd ik uitgenodigd om een dag mee te lopen in de controlepraktijk. Zo kon ik echt zelf ervaren hoe het werk eruit ziet en of het bij mij past. Toen wist ik: dit zit wel goed. Er was ook echt veel interesse en contact vanuit CROP. Dat gaf mij een heel goed gevoel.”

En hoe bevalt het nu na een aantal maanden?

“Goed! Ik heb nu al heel veel geleerd en krijg steeds meer taken en verantwoordelijkheden. Je kan je echt super snel ontwikkelen. Mijn collega’s nemen veel tijd om mij dingen uit te leggen, maar ik krijg ook de ruimte om iets eerst zelf te proberen. Kom ik er niet uit, dan is er altijd iemand beschikbaar om te helpen. Je staat er niet alleen voor. Iedereen let er ook goed op dat ik niet te lang door ga, meestal zegt iemand om 17:00 uur wel tegen me dat ik naar huis moet gaan. Morgen weer een dag.”

Wat maakt werken bij CROP voor jou?

“Als je plezier op het werk en met je collega’s wilt, dan moet je voor CROP kiezen. Het is hier niet alleen maar keihard werken, er is ook ruimte voor een praatje. Het is hier eigenlijk altijd gezellig en er zijn ook veel activiteiten. We lunchen elke dag samen en er is ook een groep die geregeld na werktijd samen gaat padellen.”

Wat zou je zeggen tegen iemand die nog twijfelt om voor CROP te kiezen?

“Dat je het – net als ik – gewoon zelf moet uitproberen om te kijken of het echt bij je past. Dat weet je pas als je het zelf ervaart.”

Ook werken en leren bij CROP accountants & adviseurs?

Wil jij ook werken en leren bij CROP? Bekijk hier de vacature Beginnend Assistent Accountant.

Liever – net zoals Youssef – eerst even op de werkvloer rondkijken? We organiseren speciaal voor jou graag een ‘Tour de CROP’, zodat jij zelf kunt ontdekken hoe jouw toekomstige werkplek eruit ziet.

Neem daarvoor contact op via recruitment@crop.nl of bel 033 463 57 27.