Terug

Timothy Vissers kwam jaren geleden bij CROP binnen als assistent accountant en is nu Manager IT-audit.

Even voorstellen, wie ben je en wat vind je leuk?

“Ik ben Timothy Vissers, sinds 2003 werkzaam bij CROP als accountant en inmiddels IT-auditor. Mijn twee grootste hobby’s zijn motorrijden en salsadansen. Ik heb twee kids en een vriendin, waar ik ook graag mee op pad ga.”

“Komende zomer ga ik weer met de motor op pad; negen dagen rondtoeren door Europa. Dat heb ik vorig jaar ook gedaan, toen ben ik in twee dagen naar de Italiaanse kust gereden, even een duik genomen en daarna door de bergpassen weer terug.”

Hoe zouden andere mensen jou omschrijven?

“Eigenlijk moeten we dat aan andere mensen vragen, maar ik verwacht dat ze me omschrijven als behulpzaam en dat ik altijd voor ze klaar sta. Verder denk ik dat ze ook wel zullen zeggen dat je met me kan lachen en dat ik erg veel van eten houdt, zolang het maar geen vis of salade is.”

Hoe komt dat terug in je werk?

“Ik help collega’s graag dingen beter te doen. Als ik iets twee keer moet doen, ga ik al gauw kijken of ik het niet kan automatiseren. Daar probeer ik ook collega’s mee te helpen. Hoe meer je kan automatiseren, hoe makkelijker het wordt voor iedereen.”

Je bent begonnen als accountant, hoe ben je bij IT-audit terecht gekomen?

“Dat is alweer een aantal jaar geleden. Ik zat met een collega na een mastercourse nog even na te borrelen en dat was het moment dat we samen besloten er iets mee te gaan doen. Ik heb altijd al affiniteit gehad met IT, ik vind het leuk en het ligt me ook goed.”

“Ik ben trots op de ontwikkelingen die we nu doormaken met de servicelijn IT audit & services. Vanuit niets opgebouwd en nu groeien we gestaag, halen leuke opdrachten binnen en helpen onze collega’s echt om een betere controle te kunnen doen. Een mooie bevestiging van ons werk is het winnen van de award voor meest inspirerende voorbeeld in de expertcategorie op het Data & RPA Congres van Powerplatform voor accountants.”

Hoe ervaar jij werken bij CROP?

“Ik kom elke dag met plezier bij CROP werken omdat ik hier echt kan doen wat ik leuk vind. Je krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en de keuzes te maken om te doen wat jij leuk vindt. Ik werk hier al bijna 19 jaar en er is altijd wel weer een andere uitdaging op mijn pad gekomen. Daardoor heb ik ook niet de behoefte gehad om ergens anders te gaan kijken.

“Ook zijn de collega’s altijd heel vriendelijk, iedereen staat voor je klaar om je te helpen.”

Wat maakt werken bij CROP voor jou?

“Aan de ene kant de kwaliteit, dingen goed willen doen voor je klanten, en aan de andere kant de vrijheid en flexibiliteit om te manoeuvreren in het gene wat je graag wilt doen. Als jij een goed idee hebt en je kunt dat goed vertalen tot actie, dan kan een idee zomaar een product, een dienst, een servicelijn worden.”

Welk advies geef je toekomstige CROP’ers?

“Wees jezelf. Dat is altijd zo’n cliché, maar dat vind ik wel belangrijk. En doe je ding, pak je ruimte, laat je niet in een hokje drukken maar durf keuzes te maken. Geef aan wat je wilt en ga daar ook achteraan. Die ruimte en mogelijkheden zijn er bij CROP. Als je nog twijfelt, kom dan gewoon een keer praten om het zelf te ervaren.”

Wil jij ook dat er iets gebeurt met jouw goede ideeën? Bekijk hier onze vacatures.