Terug

Sanne Grit werkt sinds september ’21 als Supervisor Assurance, op onze vestiging in Amersfoort

Even voorstellen, wie ben je en wat vind je leuk?

“Naast mijn werk bij CROP ben ik bezig met mijn postmaster aan Nyenrode en heb ik twee kinderen. Dat is best een uitdaging ja, maar toch ervaar ik een goede werk-privébalans.”

“In het voorjaar is het wat drukker, maar dat weet je van tevoren. Bij CROP wordt er niet van je verwacht dat je overwerkt, maar als het een keer nodig is vind ik dat prima. We doen het immers samen als team. Bovendien is er een goede tijd-voor-tijdregeling. Zolang je duidelijk bent en aangeeft wat wel en niet kan qua tijd, is daar ook ruimte voor.”

Hoe zouden andere mensen jou omschrijven?

“Dat ik graag samenwerk en het leuk vind om anderen te helpen. Ook ben en werk ik precies, wel zo handig in mijn vak!”

Hoe komt dat terug in je werk?

“Momenteel houd ik me bezig met de begeleiding van assistenten. Dat betekent veel uitleg geven en meekijken, ik vind dat heel leuk om te doen. Het mooiste is het, wanneer je kunt zien waarvoor je het doet. Bij de eerste keer uitleg ziet iemand het bijvoorbeeld nog niet zitten, maar na de derde keer kunnen ze het al zelfstandig.”

Hoe ben je bij CROP terecht gekomen?

“Via een huidige collega, maar ik kwam CROP bijna 8 jaar geleden al tegen tijdens een open dag van Nyenrode. Ik heb destijds voor een kleiner kantoor gekozen. Na mijn zwangerschapsverlof twijfelde ik of ik nog wel op mijn plek zat. Ik wilde me graag verder ontwikkelen op het gebied van begeleiding en reviewen. Bij CROP was dit mogelijk en ik heb vervolgens geen moment getwijfeld om de overstap te maken.”

Wat maakt werken bij CROP voor jou?

“CROP is persoonlijk, maar wel groot genoeg om je altijd te kunnen blijven ontwikkelen. Mij bevalt het hier heel goed! Ik vind het leuk om qua samenstelling met afwisselende teams te werken en heb leuke klanten.”

Wanneer ben jij trots?

“Wanneer je als team ergens naartoe werkt – bijvoorbeeld een kortere doorlooptijd – en vervolgens merkt dat er vooruitgang zichtbaar is. Dat is waarom je het werk samen doet.”

Welk advies geef je toekomstige CROP’ers?

“Wanneer je aan het begin van je carrière staat, zorg er dan voor dat je met zoveel mogelijk verschillende opdrachten en collega’s mee kunt kijken. Daar leer je heel veel van. Bij CROP is daar veel ruimte voor.”

Interesse in een baan in onze controlepraktijk? Bekijk hier onze vacatures.