Terug

Linda werkt sinds 2017 bij CROP in Arnhem. Ze is een gedreven Senior Manager Accountancy & Advies, die problemen graag duurzaam oplost. Haar missie is om cijfers zo inzichtelijk mogelijk te maken.

Hoe ben je bij CROP terecht gekomen?

“Ongeveer zeven jaar geleden heb ik zelf gesolliciteerd bij CROP. Na een aantal gesprekken met verschillende collega’s was ik overtuigd van de mogelijkheden binnen CROP en heb ik de overstap gemaakt. Tot nu toe kijk ik met veel plezier terug op de afgelopen zeven jaar.”

Wanneer heb je het het meest naar je zin?

“Ik word blij van mijn werk als ondernemers blij zijn met mijn inzet en het meedenken. Ik werk ook graag met collega’s die net zo enthousiast zijn als ik.”

Hoe zouden je collega’s jou omschrijven?

“Gedreven. Als ik zie dat het kan, dan kan het en moet het dus ook. Daar doe ik geen concessies. Als er bijvoorbeeld een spoedklusje gedaan moet worden, zorg ik dat het gaat lukken ook al is het een puzzel. Dat leidt vaak tot creatieve oplossingen waar mensen in eerste instantie niet aan gedacht hadden.”

Hoe komt dat terug in je werk?

“Ik werk best veel en hard en wil graag problemen duurzaam oplossen. Daarmee bedoel ik op een manier dat ze niet nog een keer een probleem zijn. Ik denk graag verder dan alleen mijn eigen vakgebied. Zo wil ik er voor zorgen, dat de ondernemer geholpen is met de informatie die hij of zij nodig heeft, zodat zij daarmee de juiste keuzes kunnen maken.”

Waar ben je trots op?

“Ik ben er trots op, dat ik de verbinding weet te vinden met veel ondernemers en collega’s. Het blijft toch mensenwerk. Kijk ik naar mijn team, dan probeer ik mijn collega’s steeds mee te nemen in het verhaal achter de cijfers van een onderneming. Als accountant ben je altijd bezig met cijfers, maar deze zijn vooral het gevolg van hoe een ondernemer zijn business voert. Als je dat verhaal van een ondernemer of zijn bedrijf begrijpt, begrijp je ook de cijfers beter.”

Wat is jouw missie?

“Mijn persoonlijke missie is de cijfers voor mijn klanten zo inzichtelijk mogelijk maken, zodat zij op ieder moment beschikken over gewenste managementinformatie en kunnen sturen op deze cijfers. Bij voorkeur zo geautomatiseerd mogelijk. Dan kunnen zij doen, waar ze goed in zijn: ondernemen.”

Benieuwd naar de mogelijkheden bij CROP? Bekijk hier onze vacatures.