Terug

Femke Jullens werkt sinds oktober 2023 als Junior Campus Recruiter bij CROP. Dit is een nieuwe functie die ze samen met het recruitmentteam vorm geeft. Dat betekent onder andere dat ze een veel geziene bezoeker is van open dagen en evenementen, en dat bevalt haar heel goed!

Even voorstellen, wie ben je en wat vind je leuk?

“Ik ben Femke, 28 jaar en woon in Veenendaal. In mijn vrije tijd hockey ik graag en vind ik het lekker om te wandelen in het bos met mijn teckel Lodewijck. Ook ga ik graag met vriendinnen borrelen of spelletjes spelen.”

Hoe zouden andere mensen jou omschrijven?

“Zorgzaam, lief, collegiaal, behulpzaam.”

Hoe komt dat terug in/op je werk?

”Ik help anderen graag en sta voor ze klaar als er iets is of ik ze ergens bij kan helpen. Iedereen kan altijd zijn of haar hart bij mij luchten.”

Hoe ben je bij CROP terecht gekomen?

”Op LinkedIn zag ik dat Iris (recruiter bij CROP en een goede bekende van Femke) een vacature had gedeeld. Nadat ik deze gelezen had was ik heel enthousiast en bleef het maar door m’n hoofd spoken. Uiteindelijk heb ik Iris een berichtje gestuurd en toen is het balletje gaan rollen. Vanaf dat moment ging het allemaal heel erg snel. Voor ik het wist had ik m’n eerste gesprek op kantoor en een paar weken later was m’n eerste werkdag.”

Waarom heb je voor CROP gekozen?

”Bij CROP had ik het gevoel dat ik in een warm bad terecht kwam. Van tevoren heb ik een aantal collega’s gesproken en dat klikte meteen. Ook de sfeer op kantoor was fijn en ik voelde me meteen op m’n gemak. Het voelde gewoon heel goed!”

Kun je in het kort omschrijven wat jouw functie inhoudt?

”Mijn functie is nieuw binnen CROP. Het is mijn taak om CROP te vertegenwoordigen bij studenten, afstudeerders en starters. Dat doe ik door namens CROP  op bedrijvendagen, open dagen, bedrijfsbezoeken, gastcolleges en evenementen van studieverenigingen te bezoeken. Dat bevalt super goed! Ik denk dat dit een functie is die mij op het lijf geschreven is. Ik haal er veel energie uit.”

Hoe zou je de teamcultuur omschrijven?

”Het team is heel hecht en gezellig. We weten wat we aan elkaar hebben en kunnen op elkaar vertrouwen. Samen willen we bepaalde doelen bereiken en daar werken we als team hard voor.”

Hoe heb je je tijd bij CROP tot nu toe ervaren?

”Goed, leuk en gezellig! Ik ga met veel plezier naar m’n werk. Op zondag vind ik het niet erg dat ik de dag erna weer ga werken. ;-)”

Waar ben je trots op?

”Ik ben er trots op dat ik buiten mijn comfortzone gegaan ben. Ik zat bij mijn vorige werkgever goed op mijn plek, maar nu ik de stap gemaakt heb naar CROP blijkt dat ik hier nóg beter op m’n plek zit en daar ben ik heel trots op en blij mee.”

Wat maakt werken bij CROP voor jou?

”De vrijheid en het vertrouwen in het werk wat je doet. Daarnaast krijg je voldoende tijd en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook heel belangrijk in mijn ogen!”

Wat zou je tegen iemand willen zeggen, die twijfelt om voor CROP te kiezen?

”Ze zeggen altijd bij twijfel niet doen, maar in dit geval zeg ik bij twijfel juist wél doen!

De vrijheid, de fijne sfeer en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zijn alleen maar positieve redenen om voor CROP te kiezen.”

Wil jij ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen? Bekijk hier onze vacatures.