Terug

Heleen Goeting is een sportieve fiscalist en werkt sinds 2015 bij CROP, inmiddels is ze Manager Tax. Het CROP van nu is niet meer hetzelfde als van toen en het bijdragen aan die ontwikkeling vindt zij heel leuk

Hoe zouden andere mensen jou omschrijven?

“Ik denk dat collega’s mij over het algemeen beschrijven als open en benaderbaar. Misschien ook wel een beetje als een ‘loonheffingen-nerd’. Ik vind de vaktechniek een leuk onderdeel van mijn werk en ook om daarover te vertellen; ingewikkelde fiscale puzzeltjes op een begrijpelijke manier uitleggen aan klanten en collega’s. In mijn vrije tijd hou ik heel erg van sporten, vooral hardlopen en crossfit.”

Hoe komt dat terug op je werk?

“Voor de junioren die ik begeleid wil ik benaderbaar zijn en de tijd nemen om dingen uit te leggen. Dat wordt een steeds belangrijker onderdeel van ons werk en ik haal daar veel plezier uit, dus dat is een mooie bijkomstigheid!”

Waarom heb je uiteindelijk voor CROP gekozen?

“Los van de inhoud van het werk, zijn de mensen en de sfeer op het werk super belangrijk voor mij. Bij CROP nam iedereen ruim de tijd om met mij te praten en er werd echt geluisterd naar wat ik belangrijk vond. Ik voelde me op mijn gemak.”

“Het type klanten past ook goed bij me. Ik zit nu met de eigenaar van het bedrijf of de HR-manager aan tafel. Je merkt aan alles dat wat ik hen vertel, hen aan het hart gaat. Bij CROP kan ik echt wat betekenen voor mijn klanten en een verschil maken. Dat is belangrijk voor mij.”

Hoe heb je je tijd bij CROP tot nu toe ervaren?

“Ik heb het als een super interessante en afwisselende tijd ervaren. Het CROP waar ik voor ben gaan werken is inmiddels een andere club dan het nu is. Ik vind het ontzettend gaaf om te zien hoe we ons als organisatie ontwikkelen en wat ik daaraan kan bijdragen. Ik heb me in ieder geval nog geen moment verveeld!”

Wat zijn je beste herinneringen bij CROP?

“De momenten waarop we met alle collega’s bij elkaar komen, of dat nu de jaarlijkse stranddagen met de fiscale collega’s zijn of de CROParade met alle servicelijnen. Ik hou van de saamhorigheid en vind het super cool om te beseffen hoe groot we eigenlijk zijn.”

Wat maakt werken bij CROP voor jou?

“De vrijheid en ruimte die ik krijg in combinatie met het super fijne team waarmee ik samenwerk. Omdat ik mijn werktijd flexibel kan indelen, maak ik op vrijdagmiddag bijvoorbeeld tijd voor een lange duurloop. Daarnaast neem ik een aantal uur ouderschapsverlof per week op, die ik naar behoefte inplan.”  

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

“Dat je duidelijk mag zijn over wat je wil. Wees niet bang om je ambities uit te spreken en te vragen hoe je die kan bereiken. Vroeger was ik daar te bescheiden voor, maar als je het niet uitspreekt kan ook niemand je erbij helpen.”

Wil jij ook een interessante en afwisselende baan bij CROP? Bekijk hier onze vacatures.