Terug

Chantal Hooijer is manager Assurance in de controlepraktijk en werkt sinds november 2014 bij CROP in Ede.

Even voorstellen, wie ben je en wat vind je leuk?

Ik ben een gezelligheidsdier. Sociale contacten zijn voor mij heel erg belangrijk. Leuke dingen doen met vrienden, uitjes met het werk, uit eten gaan. Ik ben overal voor in!

Hoe zouden collega’s jou omschrijven?

Ik denk dat mijn collega’s zouden zeggen dat ik hard werk, voor kwaliteit ga, altijd lach en een beetje eigenwijs ben. Ik ga soms eerst in de verdediging en daarna pas nadenken. Het zou misschien handiger zijn af en toe wat beter te luisteren. Verder ben ik heel sociaal.

Hoe komt dat terug in je werk?

Ik ben altijd bereid anderen te helpen waar dat nodig is. Ik hou van een lolletje met collega’s en klanten. Probeer het wel wat ‘luchtig’ te houden, zonder dat het oppervlakkig wordt. Een gezonde mix tussen werken en af en toe lol hebben met elkaar is voor mij heel belangrijk. Als ik het druk heb, kan ik wel eens wat meer afstand bewaren, maar als we met collega’s bij een klant zitten, hoeven we het niet alleen maar over werk te hebben.

Kun je het moment omschrijven, waarop je wist dat je bij CROP wilde werken?

Eigenlijk had ik na het eerste gesprek al het gevoel dat ik het jammer zou vinden, als ik niet door zou gaan naar de volgende ronde. Ik voelde toen al, dat ik hier wel eens heel goed op mijn plek zou kunnen zijn.

Waar ben je trots op?

Ik ben er trots op waar ik nu sta met de kansen die ik heb gekregen en heb benut. Een aantal jaren geleden vertrok mijn toenmalig manager en kreeg ik de kans om me verder te ontwikkelen. Ik heb veel ruimte en vertrouwen gekregen. Ik word gewaardeerd door mijn collega’s en leidinggevenden en dat voelt ook echt zo. We hebben een leuk team, dat graag met en voor elkaar werkt  om met elkaar tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ik hou daarvan. Ondanks dat door de groei van de afgelopen jaren er wel dingen zijn veranderd, zijn we dat niet kwijt geraakt.  We hebben aandacht voor elkaar en proberen samen verder te komen.

Aan welk moment bij CROP heb je de leukste herinnering?

Het uurtje van de Koning! De dag na Koningsdag zouden we met het team aan het werk gaan bij de klant. De avond van tevoren, op Koningsdag dus, hadden we wat contact via de groepsapp met elkaar. Iedereen was in een feestelijke stemming en we waren het er wel over eens, dat zo vroeg beginnen de volgende dag niet zo’n goed idee was. Zo is het ‘uurtje van de koning’ ontstaan. Dat is nog steeds een grapje binnen CROP Ede dat we nog wel eens in de groepsapp gooien als er iets te vieren is.

Wil jij net als Chantal voor kwaliteit gaan? Bekijk dan hier onze vacatures.