Terug

Brecht werkt sinds september 2021 bij CROP als Staff Assurance in Ede. Naast haar werk studeert ze ook. Hoe plant ze haar werk, school en vrije tijd allemaal in?

Wie ben je, wat doe je en wat vind je leuk om te doen?

‘’Ik werk bij CROP in de controlepraktijk en op vrijdag ga ik naar school, want ik ben bezig met mijn bachelor op Nyenrode. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en te wandelen met mijn hond. Verder hou ik ervan om te bakken en te zwemmen.”

Hoe combineer je dat allemaal?

‘’Soms is het pittig, als ik na een dag werk nog moet studeren heb ik vaak niet zoveel energie meer over. Daarom plan ik mijn studie vaak in het weekend in, dat geeft mij meer rust. Met name tijdens mijn tentamens ben ik er wel veel tijd aan kwijt, maar over het algemeen is het goed te combineren. Bij CROP krijg je ook de mogelijkheid om 1 of 2 dagen voor de tentamens vrij te nemen om te leren. Dat vind ik ontzettend fijn.’’

Hoe ben je bij CROP terecht gekomen?

‘’Via een vriendin van mij. Zij werkt zelf niet bij CROP, maar een aantal collega’s van haar zijn naar CROP gegaan en zij vonden het allemaal erg leuk. Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt. Het is een wat kleinere organisatie dan waar ik eerst werkte, daardoor leer je je collega’s wat beter kennen en stap je ook sneller bij bijvoorbeeld een partner binnen. Ook is het wat makkelijker om dingen te bespreken, zoals jouw persoonlijke omstandigheden bijvoorbeeld.’’

Hoe ervaar je het om te werken bij CROP?

‘’Als zeer positief! Het is een fijne werkplek met leuke en behulpzame collega’s. Ook vind ik de begeleiding goed. Controleleiders maken altijd tijd om mijn vragen te beantwoorden of mee te denken over hoe ik iets het beste kan aanpakken.”

“Ook vind ik het fijn om in een kleinere organisatie te werken met klanten in het mkb, daardoor voel ik me nauwer verbonden met de klant. De ene periode is drukker dan de andere, maar dat geeft juist extra uitdaging en daar leer je ook weer van. Wat ik ook erg leuk vind, is dat CROP allerlei verschillende borrels, personeelsuitjes en evenementen organiseert om elkaar beter te leren kennen.”

Wat heb je geleerd bij CROP?

‘’Als ik het vergelijk met mijn vorige werkgever – een wat grotere organisatie – merkte ik dat ik daar de hele tijd in werkmodus zat. Nu ik bij CROP zit heb ik wel geleerd om dat wat meer los te laten zodat ik er privé niet steeds mee bezig ben.’’

Welke advies geef jij toekomstige CROP’ers?

‘’Dat je naast je werk ook genoeg rust pakt, om zo weer scherper aan het werk te gaan. Prestatiedruk werkt juist averechts. Door dingen te plannen en jezelf rust te gunnen of iets leuks te doen, herpak je je werk weer op zijn best.’’

Ook werken en leren bij CROP accountants & adviseurs?

Wil jij ook werken en leren bij CROP? Bekijk hier de vacatures voor starters.

Liever eerst even op de werkvloer rondkijken? We organiseren speciaal voor jou graag een ‘Tour de CROP’, zodat jij zelf kunt ontdekken hoe jouw toekomstige werkplek eruit ziet.

Neem daarvoor contact op via recruitment@crop.nl of bel 033 463 57 27.