Terug

Puck van de Vlasakker is Tax Manager en werkt inmiddels meer dan vijf jaar bij CROP. Onlangs rondde ze haar specialisatieopleiding estate planning af. Ze vertelt over hoe zij werken bij CROP ervaart.

Wat voor collega ben jij?

“Ik ben georganiseerd en hou alles graag scherp in de gaten. Als fiscalist ben ik uiteraard ook zeer zorgvuldig; ik zoek graag dingen tot in detail uit. Daarnaast vind ik het leuk om collega’s te begeleiden en te adviseren in hun ontwikkeling. Nieuwe CROP’ers maak ik met veel plezier wegwijs binnen het kantoor. En als het nodig is, bied ik collega’s een luisterend oor. Ik ben gevoelig voor sfeer en vind gezelligheid heel belangrijk. Je brengt veel tijd met elkaar door op het werk. Het is dan fijn als je het onderling goed kunt vinden.”

Waarom heb je bij CROP gesolliciteerd?

“Ik vond het belangrijk mezelf te kunnen ontwikkelen en door te groeien. Bij CROP kon ik direct beginnen met de NOB-opleiding en kreeg ik daar de mogelijkheden voor. Ik vind het fijn dat hier veel ruimte is voor ontwikkeling. Zo kreeg ik afgelopen jaar bij mijn tussentijdse gesprek de vraag of ik nog opleidingsbehoeften had. Ik ben mij gaan oriënteren en kwam uiteindelijk uit bij een specialisatieopleiding estate planning. Binnenkort ben ik dus ook register estate planner!”

Wat maakt dat jij het naar je zin hebt bij CROP?

“Er is veel aandacht voor elkaar. Mensen zijn bereid tijd voor je vrij te maken en je probleem aan te horen als je ergens op vastloopt. Toen ik bij CROP startte, werkte ik alleen in Amersfoort. Nu zit ik ook één dag in de week in Hoofddorp en kom ik regelmatig in Ede. Het werk is daardoor afwisselender én ik leer collega’s beter kennen. Zo kan ik ook bij meer mensen met mijn vragen en ideeën terecht. De laatste tijd specialiseren steeds meer collega’s zich op een bepaald gebied. Daardoor geven ze makkelijker zaken uit handen terwijl ze voorheen echt alles zelf deden. Dat maakt het werk voor mij aantrekkelijker en het leidt tot meer samenwerking.”

Wat heb je bij CROP geleerd de afgelopen vijf jaar?

“Ik kon eerst moeilijk nee zeggen. Zeker als de werkdruk oploopt, is het belangrijk je grenzen aan te geven. Nee zeggen heb ik echt moeten leren. De balans tussen werk en privé moet je zelf goed bewaken, maar ook vanuit CROP is daar aandacht voor. Communicatie is daarbij belangrijk. Door met collega’s te praten over zaken waar je tegenaan loopt en met ze te sparren krijg je soms nieuwe inzichten die je verder helpen. Daar is bij CROP ruimte voor en zo blijft het werk ook leuk.”

Voor wie is CROP een goede keuze?

“Er is veel werk voor fiscalisten dus is het slim je goed te oriënteren. Voor mij zijn er een paar basisvoorwaarden die maakten dat ik voor CROP heb gekozen. Bij CROP kun je jezelf blijven ontwikkelen. Daarnaast is er onderling respect en aandacht voor elkaar. Zo kun je uitdagend werk doen in een goede sfeer.”

“Wees je vooral bewust van wat je zelf wilt. Je brengt zoveel tijd door op je werk, je moet het naar je zin hebben en kunnen lachen. Zo simpel is het gewoon!”

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw carrière bij CROP? Bekijk hier onze vacatures.

sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast over CROP of over een specifieke vacature? Neem contact op met één van onze recruiters of solliciteer direct via de website.

Sollicitatie

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis. We leggen met veel plezier uit wie we zijn, hoe we werken en wat we voor jou kunnen betekenen. Jouw wensen vinden we belangrijk.

Eerste gesprek

Met behulp van een assessment onderzoeken we waar jouw capaciteiten en ambities liggen. De uitkomst wordt – bij indiensttreding – tijdens het eerste jaar bij CROP ingezet als leidraad voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Online assessment

In een tweede gesprek gaan we dieper in op de rol, functie, verantwoordelijkheden en het team. Vaak schuift er nog een andere collega uit het team aan, voor een nadere kennismaking.

Tweede gesprek

Gefeliciteerd! Iedereen is enthousiast, op basis van de gesprekken en jouw wensen doen we je een passend arbeidsvoorstel.

Arbeidsvoorstel

In eerste instantie ontvang je een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in onbepaalde tijd.

Contract