Terug

Dewy neemt plaats op de kruk, gooit haar rode lokken naar achter en begint te vertellen. Sinds anderhalf jaar werkt ze bij CROP als Junior Staff Assurance. In haar vrije tijd pakt Dewy graag haar tekenspullen erbij en maakt ze prachtige tekeningen.

Vertel, hoe ben je bij CROP terecht gekomen?

“Via een open dag op de Nyenrode Universiteit, daar was een bedrijvenmarkt waar CROP een praatje hield. Zodoende ben ik bekend geraakt met CROP en heb ik gesolliciteerd. In mijn eerste gesprek viel het me al op dat de sfeer super informeel is. Dat beviel me goed. Bij CROP sta jij als persoon echt centraal in het gesprek. Het draait niet om status of hiërarchie; hierdoor kon ik mezelf zijn.”

Wat waren voor jou redenen om te gaan werken bij CROP?

“CROP is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je twee keer in het jaar een beoordelingsgesprek. Daarin wordt besproken hoe het met je gaat op het gebied van werk, maar ook in het algemeen. Er wordt gekeken wat je doelen zijn en waarin je verder wil ontwikkelen. Dit kan in hele uiteenlopende richtingen, zodat je de kans krijgt om je te ontwikkelen in datgene wat jij belangrijk vindt. Dit vind ik heel waardevol en was voor mij een reden om te kiezen voor CROP.”

Je bent natuurlijk meer dan jouw werk. Wat vind je nog meer leuk?

“Ik vind tekenen heel leuk, dingen natekenen vooral. Dit begon op de middelbare school bij het vak tekenen. Daar heb ik verschillende technieken geleerd, maar ik heb mezelf ook veel aangeleerd. Dan zoek ik online naar afbeeldingen en teken ik deze na, om er vervolgens mijn eigen draai aan te geven. Zo heb ik ontdekt dat ik tekenen met waterverf of potlood het leukst vind.”  

In tekenen ben ik erg stipt, het moet natuurlijk wel lijken op wat ik aan het natekenen ben. Sommige mensen tekenen gewoon iets uit hun hoofd, daar ben ik dan weer niet zo goed in. Ik ga erg nauwkeurig te werk en dat vind ik in mijn werk ook heel belangrijk. Ik wil geen fouten maken, ik los ze juist op.”

Wat maakt voor jou CROP?

“Als je op zoekt bent naar een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je wordt opgenomen in de familie, dan is CROP waar je moet zijn. Er is een fijne sfeer met collega’s, iedereen is heel benaderbaar. Je bent gewoon hartstikke welkom bij CROP.”

Kom jij het net als Dewy maken bij CROP? Kijk dan snel bij onze vacatures.