Terug

Aalbert Tiggeloven is begin 2023 gestart met een tienweekse stage bij CROP en is daarna blijven hangen als werkstudent en Junior Staff Assurance. Hij zit nu in zijn laatste jaar van de hbo opleiding Accountancy aan de HAN en is naar verwachting in juni 2024 klaar, waarna hij verder wil studeren aan Nyenrode.

Hoe heb je de stageperiode bij CROP ervaren?

“Als zeer positief. Ik heb veel geleerd en mocht al in mijn eerste week mee naar de klant. Daarbij heb ik leuke en gezellige collega’s.”

Hoe was de begeleiding tijdens je stage?

“Goed! Vanaf de eerste dag had ik direct een mentor die heeft geholpen met opstarten. Vervolgens werd ik gekoppeld aan een buddy die mij heeft begeleid en meegenomen in alle werkzaamheden. Vooral de eerste weken is er veel herhaald en daarna kon ik zelf aan de slag.”

Waarom heb jij voor CROP gekozen?

“Ik vind zelf mkb-klanten leuker. Daarbij zijn hier kleinere teams, is het informeler dan bij veel grotere kantoren en mocht ik al snel mee naar de klant.”

Wat is de reden dat jij na je stage bij CROP bent blijven hangen?

“Ik heb tijdens mijn stageperiode veel geleerd en dat in een gezellige omgeving, dat is voor mij de reden geweest om hier te blijven.”

Hoe zouden collega’s jou omschrijven?

“Collega’s zouden mij omschrijven als een rustige jongen, waarmee je kan lachen!”

Wat vind je belangrijke eigenschappen waar een nieuwe collega binnen jullie team aan moet voldoen?

“Gezelligheid, je best doen, open communiceren en afspraken nakomen.”

Tip aan toekomstige stagiaires?

“Je kan nooit teveel vragen stellen.”

Wil jij ook werken en leren bij CROP? Bekijk hier onze vacatures.